Caresheets
Caresheets

Ga jij de stap nemen om een reptiel of amfibie aan te schaffen? Dan wil je die natuurlijk een mooi plekje geven in je huis. Reptielen en amfibieën leven in een terrarium: een omgeving van glas, gaas of hout die helemaal is aangepast naar hun soort. Maar hoe pak je dat aan? 

Natuurlijke leefomgeving
Wat je graag wilt is de natuurlijke omgeving van het dier zoveel mogelijk nabootsen. Zo voelt je nieuwe huisdier zich op zijn gemak. Daarnaast moet je nieuwe maatje zich veilig voelen. 

Voordat je spullen gaat inkopen is het slim om je goed in te lezen. Een terrarium inrichten is niet moeilijk maar vraagt wel de nodige aandacht. Wat je precies nodig hebt is helemaal afhankelijk van het soort reptiel of amfibie. Waar het ene dier een tropische omgeving nodig heeft, is het andere juist gewend aan een droog woestijnklimaat. Nogal een verschil!

Caresheets
Heb je een dier in gedachten?, bekijk dan de betreffende caresheet hieronder en lees wat nodig is om het dier een goede en natuurlijke omgeving te bieden.

(Alle caresheets die hieronder staan worden op dit moment bewerkt en geplaatst. Wat nog niet klikbaar is heb ik al wel, maar moet nog aangepast worden en zullen zodra ze gereed zijn wel beschikbaar en klikbaar zijn. Staat er nog geen caresheet voor een dier waar jij naar op zoek bent?. Stuur een bericht en hij zal er dan zo snel mogelijk aan toegevoegd worden).

Caresheets